Excellent onderwijs betaalbaar organiseren

Nieuws

< Terug23-02-2017

Xedule als onderdeel van een (onderwijslogistieke) keten.

Onderwijslogistiek is een keten van processen en systemen

 

Meer en meer MBO en HO instellingen kiezen voor de integrale benadering van de onderwijslogistiek. Deze integrale benadering vertaalt zich binnen Xedule naar het bieden van de ondersteuning van het totale proces van plannen én roosteren. Maar een integrale benadering vraagt ook om het zo efficiënt mogelijk koppelen met bronsystemen.

 

Xedule is een moderne applicatie op basis van een service gerichte architectuur, wat het zeer goed mogelijk maakt om real-time integratie te realiseren met bronsystemen. Dit kunnen zowel push als pull webservices zijn.

 

Advitrae heeft ruime en bewezen ervaring met het realiseren en onderhouden van dergelijke integraties, waarbij er zoveel mogelijk getracht wordt de samenwerking met de leverancier aan te gaan van het betreffende bronsysteem. Zo worden afspraken gemaakt over de wijze waarop de integratie wordt onderhouden, in geval van nieuwe releases, en waar nodig de integratie verder doorontwikkelt.

 

Sprekende voorbeelden van integratie van Xedule met bronsystemen;

  • Alluris en EduArte;
  • Osiris (onderwijscatalogus);
  • AFAS;
  • Trajectplanner;
  • StuComm.

 

Wilt u meer weten over de uitgebreide integratie mogelijkheden van Xedule met bronssystemen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken.