Excellent onderwijs betaalbaar organiseren

Nieuws

< Terug03-07-2015

Samen werken aan Xedule: het releaseproces

Xedule en nieuwe releases

 

Xedule kent een snel groeiende klantenkring en de bundeling van alle ervaringen van de nieuwe en ervaren gebruikers, gecombineerd met de ontwikkelingen binnen het onderwijs, biedt een ideaal podium voor Advitrae om voortdurend te werken aan het verbeteren en uitbreiden van de functionaliteit binnen Xedule.

 

Advitrae hecht veel waarde aan de input van gebruikers en biedt dan ook de gelegenheid om via diverse kanalen informatie aangeleverd te krijgen om Xedule door te kunnen blijven ontwikkelen. Naast een zeer actieve gebruikersgroep, een regelmatig bij elkaar komende RFC-groep (voor het bespreken en prioriteren van wensen), beschikt Advitrae eveneens over een supportportaal waarop wensen met elkaar gedeeld en 'geliked' kunnen worden. Een ideale manier om duidelijk te krijgen wat de wensen zijn, de wensen scherper geformuleerd te krijgen en ook in beeld te krijgen wat als meest belangrijk wordt gezien. Het portaal wordt inmiddels intensief gebruikt.

 

Webinar

 

Voorafgaand aan iedere release verzorgt Advitrae een Webinar. Dit Webinar heeft tot doel om instellingen voor te bereiden op de veranderingen en aanvullingen aan de functionaliteit van Xedule. Ook biedt dit de gelegenheid om het testen van de nieuwe release op de eigen acceptatieomgeving zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk te maken.

Live worden de deelnemers meegenomen langs alle aandachtspunten binnen Xedule en kunnen tijdens de Webinar vragen gesteld worden over de getoonde onderwerpen.

 

Advitrae ziet deze webinars als een volgende stap in het professionaliseren van haar dienstverlening. De reacties op de eerste twee georganiseerde webinars waren erg positief.

 

 

Wij vertellen u er uiteraard graag meer over. Voor vragen of meer informatie kunt u gebruikmaken van het contactformulier.