Excellent onderwijs betaalbaar organiseren

Nieuws

< Terug08-07-2014

Integratie EduArte/Alluris 2.0

Gebruikerservaringen vertaald naar optimalisatie integratie met EduArte/Alluris.

 

Meer en meer MBO en HO instellingen kiezen voor de integrale benadering van de onderwijslogistiek. Deze integrale benadering vertaald zich binnen Xedule naar het bieden van de ondersteuning van het totale proces van plannen én roosteren. Maar een integrale benadering vraagt ook om het zo efficiënt mogelijk koppelen met bronsystemen. Binnen het MBO is EduArte dé marktleider op het gebied van de student informatie systemen, wat dan ook de reden voor Advitrae is geweest enkele jaren geleden te starten met een partnership en een meervoudige web service integratie met EduArte/Alluris. De integratie wordt al geruime tijd door een aantal onderwijsinstellingen gebruikt en uiteraard staan Advitrae en Up Learning open voor verbeteringen en gewenste uitbreidingen aan de integratie.

Mede dankzij de inbreng van 4-5 onderwijsinstellingen wordt nu gewerkt aan de 2.0 versie van de integratie. Deze zal beschikbaar komen medio september van dit jaar.

 

Wilt u meer weten over de uitgebreide integratie mogelijkheden van Xedule met EduArte en Alluris, neem dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken.