Excellent onderwijs betaalbaar organiseren

Nieuws

< Terug10-02-2011

Advitrae en Educus samen in Onderwijslogistiek.

 

Het onderwijs in Nederland staat voor diverse uitdagingen. Studentuitval moet omlaag, effectiviteit van het onderwijs moet omhoog, budgetten staan onder druk en de wensen van studenten worden explicieter. Op veel fronten wordt naar optimale oplossingen gezocht. Een zeer belangrijk front is de onderwijslogistiek. Advitrae en Educus bundelen op dit gebied hun krachten. educus

 

Onderwijslogistieke efficiency verhoogt kwaliteit en bespaart euro's

Effectief onderwijs begint bij een optimale planning. Een effectieve en efficiënte inzet van onderwijspersoneel, faciliteiten en stageplaatsen is vereist. Hiermee is onderwijslogistiek een belangrijke spil bij het realiseren van de uitdagingen waar het onderwijs voor staat. Door een slimme manier van organiseren en plannen gaat de effectiviteit van het onderwijs omhoog en kunnen de kosten omlaag.


Oplossing voor elke onderwijssituatie

De onderwijslogistieke oplossing die Advitrae en Educus gaan bieden bestaat uit de combinatie van het planning- en roostersysteem Xedule en de onderwijscatalogus, onderwijslogistieke arrangeertool en individuele agenda's uit de EduArte (BVE) en Alluris (HO) lijn. Door een slimme combinatie van deze middelen krijgen de onderwijsinstelingen de mogelijkheid hun onderwijsproces op de meest efficiënte manier in te richten. Zij krijgen alle vrijheid in de schaal van organiseren, het uitgangspunt voor het roosteren, de diepgang van de onderwijscatalogus en de manier waarop middelen ingezet dienen te worden.


Meer informatie

Door de samenwerking komen nieuwe mogelijkheden voor het onderwijsveld binnen handbereik. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en onze aanpak. Neemt u daarom gerust contact met ons op:

 

Educus

T (0317) 472 711T 088 989 88 00

E info@educus.nl

W www.educus.nl

Advitrae

T 088-0087777088-0087777

E info@advitrae.nl

W www.advitrae.nl